Mickha Had
Væsen nr. 138

kors

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Bladmonsteret Mickha Had er meget lille. Den kan stå på en fingernegl. Den kan spy lave og ild ud af sin mund. Mickha Had lever i kolossale flokke på minimum ti milliarder. Den bor mange steder, men primært i USA, Canada, Tasmanien og Afrika - samt et par stykker i Sverige. Mickha Had spiser bladlus. Sammen kan de fortærer hvaler, aber og dovendyr. Det sker også af og til, at man finder elefanter med små lavabrændmærker. Dette væsen er meget godt for andre dyr, da de spiser syge dyr, der er en belastning for deres flok.

Andet vigtigt
Mickha Had kan teleportere sig hen til et bytte på kort tid.

Sidst set
Den sidste der så dette væsen var en dansker der for vild i den sydamerikanske jungle, og som var lige ved at blive fortæret af en kæmpe flok Micka Had'er på ti-tusinde milliarder. Heldigvis slap han væk ved hjælp af 20 frække aber. De samlede ham op, og smed ham af i den nærmeste landsby.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk