Magmuk
Væsen nr. 67

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Magmuk er 10 centimeter høj, og mega god til at skjule sig. Den løber hurtigere end vinden, så mennesker når aldrig at se den. Magmuk kan ikke tåle regnen, så den bliver nødt til at skjule sig, når regndråberne kommer. Den er god til at gemme sig indtil solen kommer frem igen, og det bliver tørvejr. Der findes én i hvert land i verden - de lever indtil, de fylder 300 år. Makmukkerne er planteædere, og de drikker vand fra søer og åer. Den kan dø af kakao, sodavand, saftevand, og den kan især ikke tåle mælk.

Andet vigtigt
Makmuk bruger sit magiske øje til at udspionere mennesker - den kan godt lide at se hvad de laver. Den kan bedst lide, at udspionere danske børn. Makmuk er god til at hoppe op i børns senge, og kilde dem under fødderne. Når den står stille kan man godt få øje på den.

Sidst set
Af et lille barn for 1000 år siden

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk