Knudderknejseren
Væsen nr. 45

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/175186520" params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" width="100%" height="200" iframe="true" /]

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Knudderknejseren er et lille skovvæsen, som flyver hurtigt - den er i familie med guldsmede. Den har magiske evner, som den bruger hvis nogen er i fare. Den hjælper både dyr og mennesker. Når det er nat lyser Knudderknejserens farver op i mørket - de gule pletter bliver helt selvlysende. Den bor i små usynlige bobler ved søer - boblerne har den selv lavet med sit lange næb. Den har ingen fjender, da den smager rædselsfuldt.

Andet vigtigt
Knudderknejseren kan heale dyr og menneskers sår, hvis de kommer til skade. Den har reddet flere 1000 dyr og mennesker fra døden. Den ved altid hvis der er fare på færde, da den har en super god hørelse. Ingen ved hvor hurtigt den kan flyve - det går i hvert fald stærkt for den kommer kort tid efter, at ulykken er sket.

Sidst set
Knudderknejseren er sidst set af en lille pige, som var på skovtur med sin familie. Hun faldt ned fra et træ, da hun klatrede rundt i det. Hun slog hul i hovedet, men hendes familie nåede ikke at opdage det, da Knudderknejseren havde healet hende inden de kom hen til hende.

Skabt af Anja Sørensen 2013

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk