Menu

Kantolemonster

Væsen nr. 169

  • Tegner:

    Johan, 6år

  • LATINSKE NAVN:

  • LEVESTED:

    Luften

 

 

BESKRIVELSE
Dette væsen hedder Kantolemonster. Kantolemonstre er mellem gode og onde. De flyver rundt i luften over alt på jorden, inde i skyerne. De spiser æg fra fugle. De stjælder dem fra deres reder. De elsker alle slags æg. Kantolemonstre er lige så små som nisser. De vejer virkelig meget nemlig 1500kg, som en elefant. De kan leve i 15.000 år og der findes 50 af dem. Hvis der kommer en fugl mens de flyver rundt så skære de fuglen midt over med sit horn i panden. Men det kan også gøre sådan at fuglene falder i søvn og så kan den stjæle æggene fra dem imens.

ANDET VIGTIGT
Kantolemonstre er kantede over det hele. Det er vigtigt at vide at Kantolemonstre ikke kan flyve hele tiden. De kan flyve 15000meter oppe i luften. De kan flyve 16 timer ad gangen. Så lander de i træerne og sover. 

SIDST SET
Det var en dreng der hed Johan der sidst så Kantolemonstret. Han så den i år 1001. Johan var nemlig en vikingedreng. Han vågnede op om natten fordi han ikke kunne sove, så han gik ud for at lede efter sin mor og far og da så han væsenet i et træ. Johan var kun 4 år gammel. Men ingen troede på det han fortalte, kun hans mormor.

NYESTE SAGER PÅ SIDEN