Ildkomplet
Væsen nr. 184

BESKRIVELSE:
Ildkomplet bor i Afrika. Den kan blive op til 100cm høj og veje op til 5kg. Den kan blive op til 500år. En Ildkomplet er et ildvæsen. Der findes kun én Ildkomplet i hele verden. Den lever inde i et bjerg inde i en hule i en vulkan som ingen andre har fundet. Når den dør ryger der et Ildkomplet spøgelse ud af kroppen som så bliver til en rigtig Ildkomplet. Nøjagtig som den der var der før - det tager 5 dage.

ANDET VIGTIGT:
Hvis der kommer mennesker tæt på en Ildkomplet så dræber den menneskene ved at bruge sine ildkræfter. Den tryller ild ud af alle armene. Den elsker at bo tæt på varme og kan ikke hode ud af bo i kulde.

SIDST SET:
Sebastian var den sidste der så Ildkomplet i 2019. Sebastian var på ferie i Afrika og gik en tur i hulerne i et bjerg. Der så han Ildkomplet. Men heldigvis gemte Sebastian sig og blev ikke opdaget.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk