Hypnotium
Væsen nr. 54

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Der findes 5 stykker af Hypnotium - den er på størrelse med et næsehorn. Den bor i junglen ved Amazonfloden. Hypnotium spiser blomster og grønne planter. Den ved ikke hvor de andre 4 er. Hypnotium kan flyve, og den kan hypnotiserer mennesker med sine 6 øjne. Hypnotium kan gøre sig usynlig.

Andet vigtigt
Hypnotium vil gøre alt i verden for at finde en mage, så den kan parrer sig. På den måde kan den sikre, at der kommer flere i verden, og at den ikke længere er ensom. Når mennesker er hypnotiseret, så følger de efter Hypnotium. De gør alt hvad han befaler, og de bliver hans tjenere for evigt. Tjenerne skaffer hele tiden nye mennesker til Hypnotium. Tjenernes største opgave er, at finde Hypnotium en mage.

Sidst set
Uvist

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk