Fims
Væsen nr. 93

 

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Fims er en kærlighedskvadrat, som bor i Danmark og på Mars. Der findes 1000 vis af dem, og der kommer hele tiden flere til. De lever for evigt, og de spiser grønne æbler. 

Andet vigtigt
Kærlighedskvadrater er meget små, så det er ikke altid, at de kan finde hinanden. Fims har brug for en ven ellers bliver den meget ked af det, så den leder hele tiden efter én. De fleste kærlighedskvadrater synes hjerter er super fine, og de flestes kærlighedskvadraters yndlingsfarve er rød. De vil alle sammen gerne have deres eget hjerte. Fims er glad, når den får lov til at låne en rød tusch og et papir, så den kan tegne et hjerte. Den er også glad, når den leger med sin ven. Hver gang der tegnes et hjerte skabes der en ny kærlighedskvadrat.

Sidst set
Mennesker kender en lille smule til kærlighedskvadraterne - Der var en pige, der synes hun havde set en blå firkant med en rød tusch og et papir, som løb hen over hendes skrivebord

 

Sidst set

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk