Fibsi
Væsen nr. 102

 

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Fibsi er 1cm høj. Den bor i Fibsiland der ligger tæt på Tyskland. Der findes kun dronningen og så denne Fibsi. De kan blive lige så gamle indtil de ikke gider mere, derfor findes der kun to, for alle de andre gad ikke leve mere. Fibsier spiser sukker og fibsibrød (der smager af sukker og citron).

Andet vigtigt
Fibsivæsenet er et mega godt væsen. Da de blev opfundet, trykkede opfinderen nemlig på en knap så de blev mega gode, men ingen kender rigtig historien for det var også en Fibsi der var opfinderen.

Sidst set
Den blev sidst set af Frederikke på 8år. Hun så den i Fibsiland som hun var kommet til mede en fibsiflyvemaskine. Der findes 10.000 af disse flyvemaskiner som er de eneste man kan flyve til Fibsiland med. De er usynlige og når man trykker på en knap bliver man bitte lille. Frederikke så fibsiflyvemaskinen i 2013 da den landede på hendes snemand i haven.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk