Dyddi
Væsen nr. 183

 

 

BESKRIVELSE:
Dyddi er et væsen som er en blanding mellem en giraf, en ugle, en zebra og en ræv. Den er lige så høj som en giraf og vejer lige så meget som en giraf. En Dyddi kan blive op til 160 år. Den føder levende unger, men nogle gange føder den bare en ganske almindelig giraf eller ugle eller zebra eller ræv. Derfor findes der så få. Den lever af fisk, blade, græs, grise og mus. Man ser den meget sjælden da den er super god til at snige sig. Der findes kun 10 styk i Egypten og Danmark.

ANDET VIGTIGT:
En Dyddi er rigtig god til at tage ting højt oppe fra. Den er god til at flyve - selv om den ikke har vinger. Den bor i musehuller og træer og huler. Den kan nemlig trylle sig lille. Når en Dyddi dør kan dens unger spise den.

SIDST SET:
Petra var den sidste som så Dyddivæsenet. Det var i juleferien i 2019. Den stod på en af pyramiderne og pigen vinkede til den og så vinkede den tilbage.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk