Den udøde
Væsen nr. 47

kors

 

 

Beskrivelse
Der findes to væsener af denne slags i hele verden - begge to bor  i Florida, USA. De bor i træhytter, som de selv har lavet. De to væsner kender ikke til hinanden. De kan blive 3 meter høje, og de vejer 100 kilo.

Andet vigtigt
Den udøde er meget farlig for mennesker - hvis de stirrer den ind i øjnene, så skyder den ild ud af øjet, og menneskerne dør. Grunden til at han slår menneskerne ihjel er, fordi han ikke kan lide, at de ser ind hans øje. Så kan de nemlig se, hvem han er og hvilket liv han har levet. Det vil han ikke have, da han har været meget ond tidligere.

Sidst set
Den udøde er sidst set af en dreng fra Sverige, som var på ferie i USA. Han så den ude i skoven, da familien var på tur - Drengen løb rundt alene, da han så den. Han så den udøde bagfra, og blev så bange, at han fortalte sine forældre, at de skulle gå en anden vej.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk