Ordsnapperen
Væsen nr. 1

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Jeg er et væsen fyldt op af bogstaver, ord og tonsvis af magiske fortællinger. Jeg snapper gerne ord fra folk, jeg møder på min vej for sæt nu jeg skal bruge dem senere i en fabelagtig løgnagtig fortælling.

Andet vigtigt
Når jeg ikke snapper ord fra folk, så leger ordene i mit hoved tagfat. De falder ofte over hinandens ben, og så bliver de uvenner og skælder hele tiden ud. Når de bliver trætte af at skælde ud, så sætter de hinanden sammen til lange sætninger, som flyver af sted ud i universet efter en, som vil lytte til dem.
Når jeg spæner rundt i Virkeligheden, så synger jeg sange, som kommer susende ud af min mund – ingen ved helt hvad sangene handler om, men det gør ikke noget, så længe de er skøre.

Dette er Anja som væsen

 

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk