Nozotusimo
Væsen nr. 2

 

livstrae_2


 

Beskrivelse
Min mor er Notus (på menneskesprog kendt som Østenvinden). Min far er Dragen Zosimo. Deraf mit navn Nozotusimo. Jeg er en vinddrage. En vild drage og en vandvittig vind. Nogle kalder mig Den Lille Vilde Vind.

Andet vigtigt
Da jeg var ganske lille slugte jeg min fætter Boreas (på menneskesprog Nordenvindens) halespids og han har jagtet mig lige siden. Nu er jeg voksen og stadig lille, faktisk en smule mindre, og stadig på jagt. Jeg suser og raser verden rundt og flyver fra sted til sted. Altid på farten og aldrig i ro, sådan går det når man har vinden i sit blod. Er aldrig der hvor jeg skal være, nogle gange der hvor jeg ikke er, men altid der hvor jeg gerne vil være. Min største frygt er at blive fanget. Med en susen i blodet og en drages appetit er jeg altid på eventyr, og lever af vildskab og glæde.

Dette er Michael som væsen.

 

 

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk