Darth Krabbe
Væsen Nr. 35

kors

 

 

Beskrivelse
Darth Krabbe bor ude i den magiske ørken på Saturn. Her findes der ca. 2000. Dette væsen er 2.90 meter høj og vejer 700 kg.

Andet vigtigt
Darth Krabbe kan dræbe et menneske med sine skarpe klør, ved at klemme sig hårdt fast i en. Den 6. maj 1980 var den på jorden for første og eneste gang - den blev i 12 dage. Den var nede på jorden for at finde mad - den lever nemlig af gift. Darth Krabbe er udødelig - men alligevel ikke helt. Den kan nemlig dø af lava. Darth Krabbe er et nattevæsen - og derfor har den gule øjne. Dens følehorn kan give stød.

Sidst set
Darth Krabbe blev set af en gammel mand som hed Claus. Han så den på strandstien i Sverige. Den var på vej hen for at hente gift.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk