Cirkus Bob
Væsen nr. 168

 

 

BESKRIVELSE
Cirkus Bob er 16cm høj. Den vejer lige så meget som 9 elefanter. Den prutter helt vildt meget og helt op til himlen hvor Gud og Jesus kan lugte prutten. Den dræber et barn og en voksen hver dag. Den kan blive helt op til 100 år gammel. Men der findes heldigvis kun én Cirkus Bob i hele verden.
Den lever i et Cirkus og nogle gange går den ud af cirkus, men kun for at dræbe andre.

ANDET VIGTIGT
Den er faktisk en tryllekunstner. Så den kan det meste. Både gøre sig usynlig og forvandle sig.

SIDST SET
Den sidste der så Cirkus Bob var en dreng der hed Sylvester. Sylvester har tit set Cirkus Bob. Denne dreng er en superhelt, og han har reddet mange mennesker fra Cirkus Bob. Han så den første gang i Cirkus og siden den dag har drengen forfulgt Cirkus Bob - for at fange ham. Han har allerede fanget ham én gang - men desværre slap Cirkus Bob fri. Han slap fri i 2019 og er stadig på fri fod. Så pas på derude!

 

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk