Buggenotten
Væsen nr. 96

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Der findes 1000 vis af disse små Bugenotter, som lever i 187 dage. De er på størrelse med lus, og lever også i hårbunden på folk. Buggenotten spiser skæl og døde hår, som den finder hos de fleste mennesker.

Andet vigtigt
Hvis Buggenotten er sulten og der ikke lige er mennesker i nærheden, så hopper den glad på de dyr, der lige er i nærheden. Buggenotten er utrolig vigtig for mennesker, fordi den belønner mennesker med glæde og godt humør, når den får noget at spise. Den sender gode tanker og fjerner trælse minder, når den bor hos et menneske. Buggenotten bliver ofte boende hos samme menneske hele livet, men hvis den ikke får nok at spise, så flytter den.

Sidst set
Du kan være heldig at se en Buggenot, hvis du kigger ordentlig efter. Folk med meget skæl kan finde den på deres tøj.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk