Blækspruttefyr
Væsen nr. 136

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Dette væsen hedder Blækspruttefyr, og lever i Danmark. Den har to ben, en paraply, en bowlerhat og en bedste ven. Blækspruttefyr bruger paraplyen til at flyve med til andre byer i Danmark. Det er på den måde, at den kommer rundt. Man ser den mest om sommeren og om efteråret. Ingen ved hvor den befinder sig, når det er forår og vinter. Blækspruttefyr er meget god og sød og hjælper folk på sin vej. Men man kan godt blive lidt bange for den, hvis man ser den.

Andet vigtigt
Blækspruttefyrs bedste ven er grøn, og den hjælper med at holde øje og stoppe tyveknægte.

Sidst set
Der er desværre manglende oplysninger om, hvor Blækspruttefyr sidst er set, så hvis man har oplysninger om dette må man meget gerne skrive det til Historietosserne.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk