Skofus
Væsen nr. 87

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Skofus findes over hele verden. Der er omkring 500 stk. af dem, som bliver 25 år gamle. Skofusser opstår af lugten af sure sko. Lugten former sig som en stor kugle med arme og ben. I starten lugter de helt forfærdelig af sure sko, men så tager de et bad, og så forsvinder lugten med det samme.

Andet vigtigt
Skofus bor i hjemmesko - derfor hedder det HJEMMEsko. Den kan godt lide at bo i dem, da de er dejlige at putte i. Den bruger hjemmeskoen, som en slags sovepose. Når skoen er slidt op, så stjæler den en ny. Mennesker synes, at Skofusser er nogle små tyve. Skofus kan ikke lide mennesker. Der var en gang en dreng, som trådte på den nede i en sko.

Sidst set
Skofus er sidst set i et skoskab af drengen, som ejede det.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk