Menu

5. Verdenskrig

Tyskerne og Mexikanerne var i krig, fordi de ikke var enige om, hvordan man planter blomster.

Tyskerne og Mexikanerne var i krig, fordi de ikke var enige om, hvordan man planter blomster. Tyskerne mente, at man skulle putte sukker i vandet og et stykke lakrids sammen med blomsterfrøet, og mexikanerne mente, at man bare skulle putte kernen i jorden og vande med almindelig vand.

Det var mexikanerne, der startede krigen. De ringede til tyskerne og forlangte, at de skulle plante deres planter ordentlig, men så blev tyskerne sure, og rejste til mexikanernes land, og tog pistoler og knive med. De skød, og skød, og skød og skød på mexikanerne, som bare kiggede på deres smukke blomster – derfor døde de.

Nu vander man planterne med sukkervand og et stykke lakrids, og derfor blev alle blomster og planter til sliktræer.

Alle planter var blevet til sukker, og alle menneskene spiste dem og blev tykke og døde. Der var kun én sund ting tilbage, og det var en agurk. Der var også kun ét menneske tilbage, og han hed Sportacus, for han elskede agurker.

Ukendt forfatter (0 klasse)

About admin

En kommentar

Skriv en kommentar

Du må bruge disse HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>