Trætus Umulius
Væsen nr. 125

kors

 

 

Beskrivelse:
Trætus Umulius er et trælignende væsen. Den kan være helt lille og vokse sig kæmpe stor. Faktisk kan den kamuflerer sig, så den ligner et helt almindelige træ. Den blev født ved at vokse op af jorden. Derfor bor den også alle de steder, hvor der er træer. Trætus Umulius kan blive op til 100 år gammel, og den kan veje fra 100 gram til 1000 kilo.
Trætus Umulius kan bøje sig som den vil uden at knække eller brække. Den har mange arme, som ligner grene og kan se i alle retninger med sine mange øjne. Trætus Umulius bruger sine arme til at fange mennesker og dyr med, når de går forbi den. Så æder den dem med sine skarpe hugtænder

Andet vigtigt:
Trætus Umulius mund, næse og øjne er usynlige. Den kan flyve fra skov til skov ved at flyve med sine usynlige vinger.

Sidst set:
Den blev sidst set i juleferien 2015.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk