THE BAD ALIEN
Væsen nr. 43

kors

 

 

Beskrivelse
The bad alien tilhører arten af helt almindelige rumvæsner. Alle de andre rumvæsner er helt normale, men det er ham her ikke. Han var meget ond, og han pinte, drillede og hånede alle de andre rumvæsner. Disse rumvæsner spiser astronauter, når de rører månen - de er lidt som piratfisk.

Andet vigtigt
The bad alien tegnede en dag overskæg på en plakat af statsministeren - dette var en dødssynd at gøre, da statsministeren er det allerhelligste på månen. The bad alien troede han kunne holde det hemmeligt, men det kunne han ikke. Politiet fandt ham på ingen tid - de trykkede på deres maver, og sagde ”the bad alien”, og så kom de over til ham. Straffen for det med overskægget var døden - de stak en kniv i ham, så han døde.

Sidst set
Han blev henrettet foran hele nationen pga. det med statsministeren.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk