Sigu Teatrusarus
Væsen nr. 126

livstrae_2

 

Beskrivelse
Sigu Teatrusaurus er et teatervæsen. Der findes kun én Sigu Teatrusaurus - nemlig på Team Teateret i Herning.
Det er meget heldigt for Team Teateret for dette væsen er nemlig yderst hjælpsom og god. Det er et livligt, og nærværende teatervæsen fyldt med overraskelser. Sigu Teatrusaurus lever af støv og gamle skruer. Det har mange mange blækspruttearme, fordi det hele tiden er i gang med at hjælpe med at male, skrue, hamre, støve af og sprede glæde. Dens arme kan strække sig lige så langt, som det vil. Så kan det nå det hele uden besvær.
Sigu Teatrusaurus holder også vagt om natten, og skræmmer alle tyveknægte væk. Det sørger for at der altid er trygt og godt at være på Team Teateret. Det kan kamuflere sig, så ingen kan se det. Sigu Teatrusaurus kan lave sig om til noget nyt hele tiden, så derfor ved man sjældent, hvor Sigu Teatrusaurus er for det kan være over hele teateret.

Andet vigtigt
Det vigtigste ved Sigu Teatrusaurus er at dette væsen kan sprede glæde med sine magiske kræfter. Ingen ved helt hvordan det fungerer, men hvis du kommer på Team Teateret, så mærker man straks glæden helt ind i kroppen. Dette er Sigu Teatrusaurus med til at gøre.

Sidst set
Sigu Teatrusaurus blev sidst set, da Historietosserne var ude at holde foredrag. Det var en gruppe børn som opdagede det mærkværdige væsen. Det var Albert, Frederik, Martin, Una, Thea og Noah, som alle så det hjælpsommevæsen i gang med at spise støv i hjørnerne.

Tak til børnene i Herning for at hjælpe med at opdage dette vigtige teatervæsen.

 

Skabere
Albert, Marcus, Rebecca, Frederik, Martin, Una, Thea, Noah,

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk