Menu

Kassemænd

Væsen nr. 159

  • TEGNER:

    Christian

  • LATINSKE NAVN:

    Arca Homines

  • LEVESTED:

    Hele verden

 

 

BESKRIVELSE:
Dette væsen har tre øjne. Ét i stedet for en næse. Den kan kun kigge til venstre. En voksen Kassemand kan blive op til 1 meter høj og et barn bliver op til 40 cm. Den største Kassemand man har fundet vejede 26kg.
Kassemænd spiser kød og øjne. Men den kan bedst lide mennesker. Hvis du er i en skov hvor der er helt stille og mørkt og med masser af buske og træer skal du passe på for det er der Kassemænd lever. Her gemmer de sig i buskene. Der findes 1050 Kassemænd i hele verden. De bor i alle lande, selv i Norge og Italien

ANDET VIGTIGT:
Kassemænd lever i 150år. Når de lægger en lort kommer der en ny unge ud af lorten. Den skider 2 gange om ugen. Men underligt nok så lugter de rigtig godt. Deres lort lugter af slik og det er godt for det lokker børn til som de kan spise. Når de dør drømmer de. De dør i en kæmpe lort, som der kommer en voksen Kassemand op af som flyver op i himlen og bliver til fyrværkeri. Når et Kassemandsvæsen dør gør de noget godt og sjovt for mennesker – nemlig fyrværkeri.

SIDST SET:
Den sidste der så et Kassevæsen var vikingedrengen Christian i 1050. Det var en solskinsdag og han gik i skoven da det pludselig lugtede så dejligt af slik.

NYESTE SAGER PÅ SIDEN