Menu

Hr. Langusan

Væsen nr. 59

  • TEGNER:

    Sander 5 år & Anja 43 år

  • LATINSK NAVN:

    Pyra Turbo

  • LEVESTED:

    På det varmeste sted på jorden, en ørken

kors

 

 

Beskrivelse
Hr. Langusan er et meget farligt væsen, og han er også kaldet for den mægtige Ildtornado – han kan spy ild ud af hans magiske ild stjerne midt i panden. Hr. Langusan brænder verden ned efterhånden, som han kommer frem – han lever nemlig af den ild, som han selv laver. Han er lige så høj, som helt op til himlen. Han kan blive højere ved at gå direkte ind i ilden.

Andet vigtigt
Hr. Langusan hader vand, fordi han kan dø bare at få en lille dråbe på hans magiske ildstjerne i panden. Når han først er død, så kan han ikke genoplives. Hr. Langusan spiser også menneskekød og drikker menneskeblod. Han slår menneskerne ihjel med hans skarpe hugtænder. Hans horn kan nå helt op i rummet – med sine horn kan han se længere ud i rummet end noget menneske har været.

Sidst set
Han er sidst set af hans meget farlige fjende, Vandtornadoen – de er utrolig farlige for hinanden, så de prøver at undgå at være samme sted.  Vandtornadoen har en magisk isstjerne midt i panden, som ikke kan tåle ild. Hr. Langusans andre fjender er: Lyntornado, Farttornado og Stødtornadoen.

NYESTE SAGER PÅ SIDEN