Dødningevæsenet
Væsen nr. 139

kors

 

 

Beskrivelse
Dødningevæsenet findes i et uendeligt antal - den bor i grotter i Japan, Afrika og i Indien. Den er farlig, og spiser kun andre farlige dyr som krokodiller, tigre og løver. Dødningevæsenet lever for evigt. Den er venner med drager, monstre, udyr og zombier.

Andet vigtigt
Dødningevæsenets horn er de mest giftige horn i verden, så derfor er den det farligste væsen i verden. Dødningevæsenet lever alene, den har ingen kæreste, kone eller børn.
Dødningevæsenet kommer ud af et æg, som dukker op ud af det blå. Det siger BANG, når ægget klækker. Den bestemmer selv hvad den lugter af. Den prutter aldrig, og har ingen bussemænd.

Sidst set
Dødningevæsenet blev sidst set i fredags - den blev set første gang i 100-19-20.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk