Store Stefan
Væsen nr. 57

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Store Stefan er et tidsvæsen, som rejser tilbage til fortiden. Han er rimelig stor - sådan ca. 3 meter høj, og så vejer han et ton. Han lugter af våd hund. Han er altid i godt humør, og han kan helbrede folk. Store Stefan kan i det hele taget altid hjælpe, når folk har brug for det.

Andet vigtigt
Han kan godt lide fedtemadder med mayonnaise. Han er vild med at rejse, og hver gang han har besøgt fortiden, så tager han en hat med sig hjem - han samler nemlig på dem - de er et minde om hans ture. Hans yndlingshat er vikingehatten. Der findes kun ham i hele universet, og når han ikke er ude at rejse, så bor han i Aarhus. Store Stefan lever uendeligt - han kan nemlig spole tiden tilbage, så han ikke bliver ældre. Han er rig, fordi alle andre rige mennesker godt kan lide ham. Han er så sød og venlig, at de gerne vil give ham noget af deres guld. De fattige giver ham mad at spise, når han rejser rundt.

Sidst set
Af en spansk dreng, som hedder Phillon.

Se alle billederne af Stefan ved at trykke på den runde cirkel til venstre for hans hoved.

 

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk