Vampie
Væsen nr. 75

kors

 

 

Beskrivelse
Der findes to af Vampies slags i hele verden. Vampie er ca. 1,70 meter høj. Den spiser al slags kød - både dyr og mennesker. Den ene Vampie bor under vandet i nærheden af vulkaner i det indiske ocean, da den er glad for varmen fra lavaen. Den anden Vampie bor i nærheden af Grønland inde under de stor isbjerge, da den er glad for kulden.

Andet vigtigt
Vampie kommer på land, når den bliver sulten. Den bruger alle sine arme til at holde byttet fast, så den kan sprøjte gift ind i halsen på mennesker eller dyr. Vampie slipper sit bytte, når de er døde af giften, og så trækker den byttet ned under vandet. Vampie spiser altid sin mad under vandet. Vampie forsvarer sig med sine horn overfor fjender. Den bruger alle sine øjne til at få øje på et bytte - den kan se 4 kilometer væk med de 2 øjne, som den har på armene.

Sidst set
De mennesker som har set Vampie er alle sammen døde.

 

 

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk