Stinkeren
Væsen nr. 76

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Der findes 5 Stinkere. Denne bor i en grotte i Australien. Stinkeren ved ikke ret meget om de andre 4, da de lever i andre lande. Den er 1.20 meter høj, og den kan blive op til 45 år gammel. Stinkeren spiser sten, som den finder i jorden. Det er det lille hoved, som graver sig ned i jorden efter stenene. Den graver sig også ned i jorden for at sove, og når den så vågner, så har den morgenmad lige ved siden af. Stinkeren kan en gang om måneden finde på at spise kød. Når den har spist kød, så dør én af de andre Stinkere, men der bliver samtidig født en ny. De ved ikke, at det sker, når de spiser kødet.

Andet vigtigt
Stinkeren sprøjter med gift, som ligner røgsignaler. De andre 4 kan se røgsignalerne, og ved hvor alle Stinkerne befinder sig.

Sidst set
Stinkeren er sidst set af en kanin, som hed Bæver.

 

 

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk