Ørken Ildvæsenet
Væsen nr. 121

livstrae_2kors

 

 

Beskrivelse
Dette er et ørken ildvæsen-monster. Den bor i alle verdens ørkener og oaser. Dens kost er nøgenrotter, og dens livret er jord. Den er 3 meter høj og den kan leve i 30.000 år. Der findes 5 millioner Ørken Ildvæsner, men den er ikke fredet. Mennesker må gerne jage den. Men man skal huske på, at hvis Ørken Ildvæsenset mærker et våben, eller ser et våben, så kan den trylle sig tre steder hen - på tre kilometers afstand.

Andet vigtigt
Den kan lave sig om til en drage som kan spyede ild. Og den kan kun spyede ild når den er forvandlet til en drage. Den er lige midt imellem god og ond. Det er vigtigt, at vide at hvis man står lige præcis midt ud fra dens øje, kan den ikke se en. Den kan dø ved at man kaster et spyd lige ind i øjet på den.

Sidst set
Den eneste i verden der har set dette Ørken Ildvæsen er den første der kom ud i rummet - nemlig rumhunden Laika.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk