Menu

Giganten

Væsen nr. 113

  • TEGNER:

    Ruben H. Andreassen

  • LATINSK NAVN:

    Gigantium

  • LEVESTED:

    Over hele jorden

kors

 

 

Beskrivelse
Giganten bor over hele verden – der findes dog flest i Australien. Det er på grund af det varme klimaet, at de kan bedst kan lide Australien. Der findes 1.000.000 af dette væsen. Giganten dør når den har mistet alle sine tænder. Hvis den er heldig kan den blive helt op til 104 år gammel.

Andet vigtigt
Giganten lever i vandet – den kan finde på at begrave sig i sandet ellers finder den huler, som den gemmer sig i. Den ligger på lur efter sit bytte. Giganten kan skyde frem af hulerne med en utrolig fart. Den har en topfart på 250 km i timen. I munden på Giganten findes der en sensor, som kan lokaliserer mennesker ved hjælp af lydbølger i vandet. Den vil gerne vide, hvad mennesker laver i vandet. Alle mennesker skal passe på i tidsrummene: 07.30, 12.30 og 18.41 for der spiser Giganten mennesker, hvis de opholder sig i nærheden af den. Det er nemlig spisetid!!

Sidst set
Den største Gigant er set i Sydamerika – den var 15 meter lang, og vejede 5 tons. Det var en lille dreng, som hader at være ved stranden. Han kiggede op fra sin bog og så Giganten ude på havet. 15 ud af 20 mennesker, som opholdt sig i vandet på det tidspunkt blev ædt.

NYESTE SAGER PÅ SIDEN