FnF
Nr. 152

 

 

BESKRIVELSE:
FnF'en er et sødt lille væsen som er ca. 30cm høj. Den bor under legehuse, men kun i Danmark, og der findes kun 10 i alt. Den kan godt finde på at kilde børn når de leger i legehuset. FnF'er spiser m&m's. Når den er sulten holder den sin ene hånd frem og lukker øjnene så kommer m&m'sne flyvende i luften lige ind i dens åbne hånd.
En FnF kan blive op til 20 år gammel. Lige inden den kan mærke at den dør tæller den højt til 3 og så dør den. En ny FnF dukker op præcis samme sted.

ANDET VIGTIGT:
Alle FnF'er har forskellige farver. Den som ses på billede er lyserød. Der er aldrig to FnF'er som har samme farve.

SIDST SET:
Den sidste der så en FnF var ida. Hun så den i foregårs i sit legehus hvor den var ved at få m&m's. Derfor så FnF'en ikke Ida, da den jo havde lukkede øjne.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk