Menu

Købsbetingelser

Købsbetingelser for Historietossernes webshop

Disse betingelser er gældende for at handle i webshoppen.

Generelt
For at kunne foretage køb via webstedet skal du accepterer købsbetingelserne. Ved at
accepterer købsbetingelserne forpligter du dig til at overholde købsbetingelserne i deres helhed samt erklærer, at du har læst informationerne om vores håndtering af persondata og givet dit samtykke til brugen af cookies ifølge vores politik. Ved bekræftelse af din bestilling hos Historietosserne opstår der en bindende aftale mellem dig som kunde og os som firma.

Fortrydelsesret
En varen er kun brugt, hvis den bruges udover, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En eventuel værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

Du skal indenfor 14 dage efter køb af varer gøre os opmærksom på, at du fortryder købet. Herefter har du 14 dage til at sende os varen retur. Når du fortryder et køb, overføres købssummen, til den konto, vi har registreret i forbindelse med købet. Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, efter at vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Såfremt du har modtaget en forkert eller defekt vare kan du få tilbagebetalt hele købesummen. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der skal fremstilles eller tilpasses efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Ved gennemførsel af betaling, accepterer du, at fremstillingen af varen kan påbegyndes inden fortrydelsesfristens udløb, og at fortrydelsesretten derfor bortfalder.

Du kan ikke fortryde købet ved at undlade at afhente pakken. Du skal give os klar besked om, at du har fortrudt dit køb.

Vi tager ikke imod pakker, der sendes til os pr. efterkrav.
Meddelelsen om fortrydelse af køb skal ske på mail til historietosserne@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksomt på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
En returnering af en vare skal ske til:

Historietosserne
Skovvangsvej 26A, st. 7
8200 Aarhus N

Betalingsinformationer
Alle priser er angivet i DKK og er eksklusiv moms. Hos Historietosserne kan du betale med Dankort, VisaDankort, VisaElectron, MasterCard og EAN-nummer. Når du bestiller dine varer, reserveres beløbet på din konto. Pengene hæves dog først, når dine varer afsendes.

Sikkerhed
Alle kortbetalinger varetages af vores samarbejdspartner, som krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Ved betaling og indtastning af kortoplysninger, sker dette direkte igennem PBS. Derfor er dine kortoplysninger 100 % sikret hos PBS. Hverken Historietosserne eller andre har mulighed for at få adgang til disse oplysninger, og Historietosserne I/S gemmer ikke dine kontooplysninger – vi afgiver dem ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Pris og betaling
Alle priser vist på Historietosserne er eksklusiv moms, og der pålægges forsendelsesomkostninger (porto) med mindre andet er oplyst. Betaling sker ved endt bestilling via de anerkendte betalingsmetoder på hjemmesiden.

Bestilling
For at kunne handle skal du være fyldt 18 år og have folkeregisteradresse i Danmark. Hvis du ikke er fyldt 18 år, kan du handle hos os med tilladelse fra en værge. Historietosserne I/S forbeholder sig ret til i enkelte tilfælde at afvise eller ændre en kundes bestilling (eksempelvis hvis kunden har opgivet forkerte persondata og/eller har betalingsanmærkninger).

Levering og forsinkelse
Med leveringstid menes det antal af dage, inden varen(e) afsendes fra os – det vil normalt sige 4-6 dage. I tilfælde af at leveringstiden afviger væsentligt fra det anførte, vil du straks modtage besked herom på mail.

Som hovedregel anvendes Post Danmark som fragtfirma. Bestillingen tillægges den porto som Post Danmarks til enhver tid anvender. Når flere varer bestilles på samme tid, vil varernes vægt blive sammenlagt, og forsendelsesomkostninger blive udregnet ud fra varernes samlede vægt.

Vælg selv det udleveringssted, dine varer skal sendes til. Det gør du ved kassen, når du bestiller varer i netbutikken. Hvis du ikke foretager et valg, sender vi varerne til dit nærmeste udleveringssted. Pakken skal afhentes i løbet af 14 dage.

Alle postpakker til privatpersoner afhentes på et af Post Danmarks udleveringssteder. Du vil modtage en advisering via SMS om afhentningssted.

Transportskader
Hvis en forsendelse er blevet beskadiget under transport, anbefaler vi dig at anmelde dette straks på udleveringsstedet.

Reklamationsret
Der ydes to års reklamationsret i henhold til købeloven.
Du kan kontakte os på følgende mail: historietosserne@gmail.com for flere informationer om hvordan, vi kan samarbejde i fremtiden.

Workshop
Hvis du bestiller en workshop hos Historietosserne, så betaler du først for workshoppen, når vi har været ude hos jer. Betaling skal være gennemført senest 14 dage efter endt workshop. Priserne for workshops er eksklusiv transport.

I tilfælde af at kunden aflyser et arrangement indenfor 14 dage før workshoppen opkræver vi 25% af købsprisen til dækning af forberedelse.

Firmainformationer:

Historietosserne
Skovvangsvej 26a St. 7
8200 Aarhus N
historietosserne@gmail.com
Telefon: 26807954 eller 31183193

cvr-nummer 36865539

Opdateret: maj 2016