Menu

Minions – mød Stuart, Kevin og Bob

Minions har fået deres egen film, og de elsker det. De vrimler rundt på skærmen og kaster sig rundt i bananskralder og jokes. Det er morsomt og god let sommer underholdning for hele familien.

kevinVar du også en af dem der var vilde med Grusomme Mig’s gule hjælpere i filmen Grusomme Mig og Grusomme Mig 2, så er der også stor sandsynlighed for at du vil elske dem lige så meget i denne deres helt egen film Minions.
De skrupskøre, bananelskende, gule, volapyktalende skabninger er over det hele i denne film. De gør det de er bedst til nemlig at skaber ravage og rod i både verdenshistorien og i Londons forbryderiske undergrund. Lige fra dinosaurens tid og til nu hvor de har fundet deres nye onde herre, nemlig kvinden Scarlett Overkill. De bliver rodet ud i et værre forbryderisk togt om Dronning Elisabeths dyrebare krone.

Følg de tre gule elskelige skabninger, Kevin, Bob og Stuart på godt og ondt, i tykt og tyndt, i stort og småt og fra den ene joke til den anden. Det vrimler med humor og sjove indfald i dette gule galskab.

 

Anmeldelse 3 væsener

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Du må bruge disse HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>