Minions har fået deres egen film, og de elsker det. De vrimler rundt på skærmen og kaster sig rundt i bananskralder og jokes. Det er morsomt og god let sommer underholdning for hele familien.

kevinVar du også en af dem der var vilde med Grusomme Mig's gule hjælpere i filmen Grusomme Mig og Grusomme Mig 2, så er der også stor sandsynlighed for at du vil elske dem lige så meget i denne deres helt egen film Minions.
De skrupskøre, bananelskende, gule, volapyktalende skabninger er over det hele i denne film. De gør det de er bedst til nemlig at skaber ravage og rod i både verdenshistorien og i Londons forbryderiske undergrund. Lige fra dinosaurens tid og til nu hvor de har fundet deres nye onde herre, nemlig kvinden Scarlett Overkill. De bliver rodet ud i et værre forbryderisk togt om Dronning Elisabeths dyrebare krone.

Følg de tre gule elskelige skabninger, Kevin, Bob og Stuart på godt og ondt, i tykt og tyndt, i stort og småt og fra den ene joke til den anden. Det vrimler med humor og sjove indfald i dette gule galskab.

 

Anmeldelse 3 væsener

Følg os...


Følg os...


MEST POPULÆRE SAGER

Nældens Takvinge

Monsteret og musen

Hjertevæsenet

Den gule heks

Hopselopsen og den lyseblå hoppebold med stjerner på

HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk